___

          

A 6112 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Козле, со површина од 87 м2, 5 соби, празен, понова градба, гаража со површина од 18 м2, имотен лист...

цена: 84 000 

Подетални информации

 • Тип на услуга: Продажба
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Козле
 • Цена: 84 000 €
 • Спални: 4
 • Купатила: 1
 • Површина: 87 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: /
Повеќе во оваа категорија: « А 6111 A 6121 »