___

          

А 6110 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Кисела Вода, во близина на Економското училиште, 67 м2, 3 соби, парно, празен со комплет кујна, клима и плакари, имотен лист, веднаш вселив...

цена: 67 000 

можност за купување на подземна гаража од 15 м2 по цена од 7500 

Подетални информации

 • Тип на услуга: Продажба
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Кисела вода
 • Цена: 67 000 €
 • Спални: 2
 • Купатила: 1
 • Површина: 67 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: 1 %
Повеќе во оваа категорија: A 6152 »