___

          

шифра 10865 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава празна куќа во Тафталиџе 1, во близина на гимназија НОВА, понова градба, со 10 простории,сутерен + 3 ката, уреден двор, парно греење, паркинг и гаража, со можност за  користење за деловна намена или за живеење.

цена: 3000 

Подетални информации

 • Тип на услуга: Изнајмување
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Тафталиџе 1
 • Цена: 3000 €
 • Спални: /
 • Купатила: 2
 • Површина: 500 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: 3000 €
 • Провизија: 1500 €
Повеќе во оваа категорија: шифра 10971 »