___

          

А 6150 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Центар, (ул.50-та Дивизија), 62 м2, 2 соби, 1 кат, лифт, парно, тераса, + гардеробер, со можност за уште 1 соба.

Полунаместен ( Кујна со шанк, клима, вградени плакари во  гардеробер, вградена остава  на тераса и тенда )

Станот е комплетно реновиран  и тоа ходник кој води во  дневен  престој во комуникација со трпезарија и кујна одделена со шанк,  ходник кој води во спална соба, гаредеробер и бањата. Станот располага со голема тераса со одличен поглред кон исток и која има пристап од дневната и спалнта соба. На терасата е вградена остава со лизгачки врати и тенда. Станот е во одлична состојба со променети радијатори.

Купувачот нема обврска за агенциска провизија!

цена: 1100 / м2

Подетални информации

 • Тип на услуга: Продажба
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Центар
 • Цена: 68 200 €
 • Спални: 1
 • Купатила: 1
 • Површина: 62 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: /

Галерија

Повеќе во оваа категорија: « A 6149 A 6151 »