___

          

А 6147 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Ѓорче Петров, со површина од 50 м2, 2 соби + засебна кујна, тоалет, 2 балкони со вкупна површина од 5 м2 и подрум со површина од 2 м2, НЕРЕНОВИРАН. Станот се наоѓа на 2 кат без лифт, во станбена зграда од 1975 година, лоцирана во прекрасен дел од населбата кој што изобилува со зеленило, бесплатен паркинг простор, основно училиште, градинка, амбуланта, аптеки, маркети, игралишта...во радиус од 10-50 метри. Приодот на станот е преку широка и нон стоп осветлена улица. Во близина има градски постојки на ЈСП. Благодарение на локацијата чистиот и незагаден воздух е застапен преку целата година!

цена: 35 000

Подетални информации

 • Тип на услуга: Изнајмување
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Ѓорче Петров
 • Цена: 35 000 €
 • Спални: 1
 • Купатила: 1
 • Површина: 57 м2
 • Клима: Не
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: 1 %

Галерија

Повеќе во оваа категорија: « А 6136 А 6148 »