___

          

А 6105 Издвоено

Оценете ја оваа вест
(1 Гласај)

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Кисела Вода - Расадник, со површина од 34 м2, гарсоњера, понова градба, клима и вграден плакар, имотен лист...

цена: 34 000 

Подетални информации

 • Тип на услуга: Продажба
 • Тип на имот: Стан
 • Локација: Кисела вода
 • Цена: 34 000 €
 • Спални: /
 • Купатила: 1
 • Површина: 34 м2
 • Клима: Да
 • Интернет: Да
 • Паркинг: Да
 • Депозит: /
 • Провизија: /

Галерија

Повеќе во оваа категорија: « A 6028 А 6106 »