___

          

Продажба на стан

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Мичурин, Аеродром, со површина од 62 м2, 3 соби, 3 кат (без лифт), југозапад ориентација, парно, со кујнски елементи, слободен паркинг простор…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Центар, (ул.50-та Дивизија), 62 м2, 2 соби, 1 кат, лифт, парно, тераса, + гардеробер, со можност за уште 1 соба. Полунаместен (…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Ѓорче Петров, во близина на кејот на Вардар, со површина од 64 м2, високо приземје, 3 соби, балкон, нова градба, сопствен паркинг,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Карпош 3, во близина на Ситу Мол, со површина од 48 м2 + 18 м2 тераса и 7 м2 подрум, на приземје,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Ѓорче Петров, со површина од 50 м2, 2 соби + засебна кујна, тоалет, 2 балкони со вкупна површина од 5 м2 и…
Дарма Дома ПРОДАВА СТАН ВО Карпош 2 спроти Хотел Карпош, 44 м2, 2 соби, дневна и спална, греење на струја, 8 кат ,лифт, балкон со поглед према Водно, реновиран,ПОДРУМ, имотен…
Дарма Дома ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА, 58 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, греење на струја, 4 кат , реновиран, имотен лист, се продава КОМПЛЕТ СО МЕБЕЛ,…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Карпош 2 до Хотел Карпош, станот е со површина од 60 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, реновиран комплет, 4…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Хром, со површина од 68 м2, 3 соби, греење на струја, реновиран, чист имотен лист, балкон, комплет наместен, вселив веднаш... цена: 53…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА продава стан во Козле, со површина од 87 м2, 5 соби, празен, понова градба, гаража со површина од 18 м2, имотен лист... цена: 84 000 …
«ПочетокПред12СледноКрај»
Страница 1 од 2