___

          

Изнајмување на станови

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен стан во Аеродром кај Скопјанка, станот поседува 90 м2 ,3 соби,дневна, и 2спални,наместен комплетно со нов мебел,греење на парно,нова КУЈНА,комплетно опремена со сите…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен стан во Центар на Улица Козара, станот е 75 м2, со 3 соби, наместен комплетно СО НОВ МЕБЕЛ, LCD, греење на парно, нова…
Дарма Дома издава луксузен стан во Центар кај Католичка Црква, наместен комплет со нов мебел, поседува 90 м2, 3 соби, дневна и 2 спални соби, греење на парно, нова КУЈНА,комплетно…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава стан со површина од 58 м2, во Тафталиџе на 7-ми спрат во станбениот комплекс Македонија Комплет наместен со нов мебел,со централно парно греење.-Спална-Кујна и…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Kaрпош 3 кај Окта, станот е 50 м2, со 2 соби, дневна и спална соба, наместен со нов мебел,нова КУЈНА, комплетно…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава одличен стан во Кисела Вода позади Пелагонија студентскиот, многу близу до Центар, станот поседува 55 м2, со 2 соби, наместен комплетно, одвоена КУЈНА, комплетно…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен СТАН во Центар позади Рамстор, кај МВР,станот е 55м2, 2 соби, лифт, КОМПЛЕТНО Е НАМЕСТЕН со нов мебел, нова градба, нова медијапан КУЈНА,…
Дарма Дома издава реновиран стан во Центар близу Џамбо, станот поседува 55 м2, 2 соби, дневна и спална, комплет наместен,греење на парно, засебна кујна КУЈНА комплетно опремена со сите потребни…
Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен стан во Козле, со површина од 70 м2, 2 соби, луксузно опремен, брачен кревет, тераса, сауна, теретана, сопствен пракинг, вселив од 01.12.2017 година.…
Дарма Дома издава луксузен стан во Карпош 2 кај MИ_ДА, станот поседува 50 м2 , 2 соби, наместен со нов мебел,на 5 кат со лифт, нова КУЈНА,комплетно опремена со сите…
«ПочетокПред12345СледноКрај»
Страница 1 од 5